mynewspapers.net

Hur du kör ett bageri hemifrån

Hur du kör ett bageri hemifrån


Bagerier ger olika tjänster beroende på produkter som säljs. Kakor, muffins, kakor, pajer, brownies, bröd och grytor finns några bakade saker som kan säljas från ett bageri. Hem-baserade bagerier är undantagna från vissa Food and Drug Administration av kraven. Att upprätta och kör ett hem-baserade bageri kan emellertid bedrägligt utmanande som en övergång från arbete till hem liv kan vara svårt för vissa.

Instruktioner

• Bestäm om du vill använda köket i ditt hem för bakning. Bostäder kök kräver inte registrering hos Food and Drug Administration. FDA förutsätter att bostäder kök hålls på en hög standard av hygien. Registrera med FDA om du planerar att använda ett kök på din egendom, men inte i ditt hem.

• Göra en lista över de ingredienser som används i din bakning produkter. Mjöl, socker, smör, ägg och choklad är ingredienser som säkert har använts under lång tid och inte kräver godkännande av FDA. Webbplatsen för FDA för att kontrollera om någon av dina ingredienser anses tillsatser som behöver godkännande. Märkning av alla förpackade livsmedel med en lista över ingredienser, bageri och allergen informationen.

• Beskriva tjänster bageriet kommer att ge. Avgöra huruvida din är ett stopp-och-shop bageri eller om beskyddare måste kalla till har varor som levereras för en händelse.

• Marknadsföra dina bakverk. Dela dina bakverk med vänner, vänner till vänner och familj för word-of-mouth rekommendationer. Placera en annons i en lokal tidning eller gemenskapen webbplats. Har en webbplats för din bageri. Placera skyltar runt staden. Skicka flygblad via post reklam dina varor.

• Hålla god arkivera. Underhåll alla kvitton för företagsrelaterade inköp. Håll koll på priser för varje objekt säljs och spåra antalet varor säljs varje dag. Beräkna antalet bakade objekt säljs inte. Föra register på alla medarbetare-relaterade kostnader och hur mycket intäkter som genererats. Internal Revenue Service förväntar sig företagen att föra noggranna register för revision. Företag har också vissa krav på registrering av varje typ av post som hölls.