mynewspapers.net

Hur du koppla in surroundljud till en ps3

Hur du koppla in surroundljud till en ps3


Spelare samtycker: om du spelar en intensiv spel på ditt PlayStation 3, det bästa sättet att fullt fördjupa dig i spelet är att koppla in ditt PS3 med surroundljud. Koppla en PS3 till surroundsystem är mycket lätt och kräver endast ansluta några kablar.

Instruktioner

• Köpa en optisk ljud kabel och koppla in den på baksidan av mottagaren surround ljud. Detta är den lilla rutan som kom med din surround ljud uppsättning. Ägarhandboken mer finns på delar av din surroundljudsystem om du är osäker där mottagaren är.

• Se till att högtalarna är korrekt konfigurerade. Varje surround högtalarsystem har en optimal högtalare placering som är detaljerad i instruktionsboken. Men, du kan finna att en alternativa högtalare placering kan passa dina behov bättre. Se avsnittet resurser nedan för en länk till mer information om surround sound speaker placement.

• Slå på PS3 och logga in. När cross media bar dyker upp, gå hela vägen till vänster tills du ser ikonen "Inställningar". Tryck på "X" för att öppna en undermeny.

• Bläddra ner tills du ser "Ljudinställningar". Ser du ett alternativ som säger "Optisk ljud kabel." Trycka på "Aktivera" kabeln att börja överföra ljud till surround-ljud mottagare. När du startar upp en Dolby-enhanced film eller spel, kommer du att kunna höra skillnaden med din nytt surround sound system.