mynewspapers.net

Hur du koppla in Sherwood 6.1 surroundljudSherwood 6.1 surroundsystem består av sex högtalare och en subwoofer ansluten till en mottagare med inbyggd DVD-spelare. Använda standard gauge 18 högtalarkabeln för att koppla in högtalarna till Sherwood receiver, märkt med högtalaranslutningarna över terminalerna på baksidan. Varje högtalare är märkt för lämplig placering i rummet. Utformningen bör ta mindre än en timme.

Instruktioner

• Placera vänster och höger fronthögtalare på varje sida av TV: N, som vetter mot det område där publiken sitter. Placera centerhögtalaren ovanför eller under TV: N. Ange vänster-, centrum- och höger-bak surroundhögtalare bakom sittgruppen, vrida vänster bak och höger-bak högtalarna inåt i 45 graders vinkel. Den återstående stor högtalaren är en subwoofer för att pumpa ut djup bas. Denna enhet kan placeras på golvet där det brukar vara i vägen.

• Klipp ut en längd av högtalare tråd tillräckligt länge för att ansluta varje högtalare till Sherwood mottagaren. Dra av 1/2-tums av Plastbeläggningen från de två delarna på vardera änden av trådarna.

• Tryck ner på de röda och svarta terminalerna på baksidan av varje högtalare att infoga de två delarna i slutet av en högtalarkabeln i hålen under terminalerna. Anslut den röda eller randiga sladden till den positiva (röd) högtalarkontakten och den andra kabeln till svart terminalen.

• Anslut den andra änden av varje tråd till uttagen märkta för varje högtalare på baksidan av Sherwood mottagaren.

• Anslut en kompatibel video kabel från uttaget "Video Out" på baksidan av Sherwood mottagaren till en video-ingång på baksidan av TV: N.