mynewspapers.net

Hur du koppla in remote bil förrätt

Hur du koppla in remote bil förrätt


Remote Förrätter att ägarna att starta sina fordon från en plats än inuti bilen. Remote bil förrätter fungera normalt som ett system för förbättrad säkerhet. Installera en fjärrkontroll förrätt kräver inte några specialverktyg. Kontrollera med tillverkaren av ditt fordon, liksom tillverkare av fjärrkontrollen förrätt, innan de köper enheten. Inte alla fjärrkontroll förrätter är kompatibla med alla bilar.

Instruktioner

• Öppna fjärrkontrollen förrätt manualen och välja vilka funktioner du vill använda. Mest avlägsna starter system ger kapaciteten att tillhandahålla extra säkerhetsinställningar. Vissa förrätter lägga till andra funktioner som möjliggör öppna din boot eller rullande ner dina fönster på en varm dag. Varje funktion korrelerar till mer individuella ledningar att vara ansluten till bilens elektroniska system.

• Öppna motorhuven på bilen och ta bort negativa batterikabeln.

• Utsätter panel hålrum under din ratt. Skruvdragare eller hylsnycklar används oftast för att ta bort paneler och beläggningar. Alla panelerna under instrumentpanelen, styrning kolumn och driver-side kick panelen behöver tas bort så att du har tillgång till alla sladdar behövs.

• Håll din fjärrkontroll förrätt computing och mottagande enhet upp till några av de ihåliga hålrum exponeras under instrumentpanelen. Hitta en plats där den mottagande enheten kan monteras på ramen av inner-dashboard komponenter. Lämna tillräckligt med utrymme för paneler installeras. Använda epoxy eller zip band att montera remote starter systemet på ramen under panelerna.

• Använd en tråd strippa eller en tråd fräs för att trimma trådar av funktioner du inte planerar att använda. Dessa ledningar bör trimmas till en längd av 2 till 4 inches. Din fjärrkontroll förrätt manual kommer att ange vilken tråd ansluter till vilken funktion på din mottagande enhet. Bunta ihop resten av trådarna tillsammans med eltejp.

• Märka varje tråd med dess motsvarande funktion med maskeringstejp och en markör. Märk varje tråd som hör till fordonets elsystem. En tekniker manual eller reparera manuell visar platsen för ledningarna för var och en av de funktioner som kommer att fästa vid din fjärrkontroll förrätt. Viktigare ledningarna måste du hitta bland huvudströmmen tråd, tändning tråd och starter tråd.

• Klipp trådarna som hör till ditt fordon. Skarva och löda ledningarna från fjärrsystemet i nuvarande ledningarna för ditt fordon. Löda kablar ihop för varje funktioner för fjärrsystemet. Täcka gick tråd delarna med krympa wrap och värma shrink wrap med en lättare tills det stänger runt gick kablar. Anslut den svarta kabeln från systemets fjärrkontroll förrätt på ramen av bilen så att det kan korrekt marken den mottagande enheten.

• Återanslut bilbatteriet kabeln till bilen och testa din fjärrkontroll förrätt att se till att alla funktioner fungerar som de ska.