mynewspapers.net

Hur du koppla in min kabelbox till HDTV & HDMIHög-definitionen (HD) digital teknik möjliggör den bästa kvalitet TV. Om HD-källor inte är korrekt ansluten, kommer bild- och ljudkvaliteten att minskas. Ansluta en kabel-TV till en HDTV och kolla att det är korrekt i några få steg. Anslutningen kommer att optimera kvaliteten på din HDTV bild och ljud och få ut mesta möjliga av din kabel-TV.

Instruktioner

• Stäng av strömmen till TV: N. Leta upp kabel box HDMI-utgång. HDMI-utgång levererar både ljud och video så finns det bara en utgång, som normalt finns längst ner till höger eller längst ner till vänster på kabelboxen. Produktionen kommer att märkas "HDMI Out."

• Infoga en sida av HDMI-kabeln till HDMI-utgången, med kortare kanten pekar nedåt.

• Sätt in den andra sidan av HDMI-kabeln till HDMI-ingången på HDTV. Denna ingång ser identisk med produktionen, och varje sida av kabeln är utbytbara. Kolla vilken HDMI-ingång du har satt in kabeln i, som vissa TV-apparater har flera HDMI-ingångar.

• Slå på TV: N och på fjärrkontrollens "Input" eller "Källa" knappen för att hitta ingången med titeln "HDMI." HDMI ger en full signal eller ingen signal alls, så om du tar emot en signal, har du korrekt ansluten HDMI-kabeln. Välj input nummer som motsvarar numret på HDMI-ingången där du infogade den på TV.