mynewspapers.net

Hur du koppla in ett surroundljud System till en TiVo

Hur du koppla in ett surroundljud System till en TiVo


Titta på digital-TV-inspelningar på en TiVo blir bättre när komponenten är också ansluten till ett surround-ljudsystem med flerkanalsljud fylla rummet. Anslutningen kräver två typer av kablar: en komponent RGB-kabel för video och en vanlig Komposit stereo kabel för ljud. TiVo ansluter till den AV surround ljud-mottagare, som överför videosignalen till en TV och ljudsignalen till de anslutna högtalarna.

Instruktioner

• Anslut en av RGB komponentvideokablarna från TiVo röda, gröna och blå "Video-Out" uttagen till en uppsättning av "Video-In"-uttagen på mottagarens bakre anslutning panel, på plug färgerna till uttagen. Till exempel TiVo kan vara ansluten till mottagarens "videoingångar 1", "Video 2" "Video 3" eller en annan uppsättning, beroende på antalet tillgängliga anslutningar. Kom ihåg vilken som i knektar används för TiVo.

• Anslut en uppsättning stereo kablar från den TiVo "Ljud ut" uttagen till "Audio In" uttagen som är parkopplad med "Video-In" uttagen på mottagaren. Den vita stereokontakt ansluter det vänstra uttaget; röd krokar upp till höger.

• Anslut de röda, gröna och blå kontakterna i den andra uppsättningen kablarna från mottagarens "Video-Out" uttagen till en uppsättning av "Video-In"-Jack på, igen på plug färger till färg rand på varje jack.

• Anslut den andra uppsättningen av stereo kablar från mottagarens "Ljud ut" jacks (ihopkopplade med "Video-Out" uttagen) till "Video-In"-uttagen på TV: N.

• Slå på strömmen till all utrustning, ange mottagarens komponent urval kontroll som uppsättningen jacks ansluter till TiVo---exempelvis "Video 1." Använd antingen selector kontrollvredet på framsidan av mottagaren eller dess fjärrkontroll.

• Tryck på knappen TV fjärrkontroll "Input" om och om igen tills TiVo signalen visas på TV-skärmen.