mynewspapers.net

Hur du koppla in en PS3 till Internet med en fjärranslutning

Hur du koppla in en PS3 till Internet med en fjärranslutning


Använda en uppringd anslutning till krok upp en PlayStation 3 till Internet är något som bör endast prövas om det finns ingen bredbandsanslutning och spelet du spelar kräver en uppgradering som endast kan uppnås genom nedladdat innehåll. Medan det finns ingen telefonjack ligger på PlayStation 3 konsol, kan du kombitrafik en telefon linje anslutning från en dator, ansluta konsolen till datorn med en Ethernet-kabel. Anslutningen kommer att vara för långsam att spela spel online, men gör att du kan surfa på Internet och ladda ned innehåll i långsam takt.

Instruktioner

• Anslut en Ethernet-kabel till respektive port på konsolen PlayStation 3, koppla den andra änden till respektive port på baksidan av en dator som är ansluten till Internet via fjärranslutning.

• Klicka "Start"-knappen på datorns skrivbord och gå till "Kontrollpanelen". Klicka på ikonen "Nätverk och Internet" och starta den "nätverks- och delningscenter." Det kommer att finnas ett alternativ där du kan "Hantera nätverksanslutningar." Klicka här för att visa en lista över alla nätverksanslutningar som för närvarande finns på datorn.

• Hitta ikonen modem-anslutning och högerklicka på den. Menyn, välj "Egenskaper" kan börja göra ändringar för nätverk. Klicka på fliken "Delning" för att Visa inställningar för att dela en anslutning med andra enheter. Klicka i rutan framför alternativet att "Tillåt att andra nätverksanvändare ansluter genom datorns Internetanslutning". Tryck på "OK" för att göra ändringar, och "Ja" för att acceptera dem.

• Slå på både din TV och PlayStation 3. När menyn största konsolen visas, bläddra till "Nätverksinställningar" bar på långt till vänster. Scrolla ner för att nå ikonen betitlat "Internetinställningar". Tryck på "X" på PlayStation controller Välj inställningsikonen. Välj den trådbundna delade anslutningen som du skapade i listan över tillgängliga anslutningar. Det bör vara den enda nätverk visas.