mynewspapers.net

Hur du koppla in en DVD/VCR utan en koaxial ingång till en kabel-TV & DV/TV Converter Box

Hur du koppla in en DVD/VCR utan en koaxial ingång till en kabel-TV & DV/TV Converter Box


En DVD/VCR combo enhet ansluter till andra komponenter med en tre-plug komposit audio-video-kabel. Nyare combo enheter kan inte vara utrustade med en koaxial ingång, så kompositvideokabeln är väsentliga anslutningen. De sammansatta uttagen finns också på digital omvandlare lådor och så gott som alla TV-apparater. Kontakter på kabeln är färgkodade vitt, rött och gult för att matcha uttagen på utrustning, vilket förenklar utformningen. Rutan converter krokar upp mellan digitalboxen och DVD/VCR enhet, som sedan ansluts till TV: N.

Instruktioner

• Anslut rutan kabel-TV till digital omvandlare rutan genom att infoga de gula, röda och vita kontakterna i varje ände av en komposit AV-kabel i matchande färg output uttagen på kabel box och input uttagen på rutan converter.

• Krok upp en andra uppsättning sammansatta kablar från rutan converter utgångarna till in-uttagen på DVD/VCR enheten, på plug färgerna till uttagen.

• Anslut den tredje uppsättningen kablar från DVD/VCR enhetens tre output uttagen till en uppsättning komposit ingång uttagen på baksidan av TV: N.

• Slå på utrustningen och tryck sedan på TV-fjärrkontrollen "Input" knappen upprepade gånger tills signalen från kabel-TV rutan visas på skärmen.