mynewspapers.net

Hur du koppla in en 2: a direkt TV mottagare

Hur du koppla in en 2: a direkt TV mottagare


DirecTV erbjuder satellit programmering till miljontals kunder runt om i landet. DirecTV och dess största konkurrent, Dish Network, anses den översta två satellit företag för hem och företag. Lägga till en annan DirecTV mottagare till din ställa upp gör att du kan titta på satellit-TV i en andra plats. De flesta villaägare kan åstadkomma detta utan hjälp av en professionell satellit installer, eftersom endast ett fåtal verktyg och en grundläggande förståelse av satellitsystem krävs.

Instruktioner

• Leta upp marken blocket som vanligtvis finns i närheten parabolantennen. Se om det finns två kablar kommer från skålen till block i marken. Om det finns, hoppa till steg 5. Om inte, Lägg till en andra rad som beskrivs i följande tre steg.

• Försiktigt skruva loss och ta bort LNB ligger på den arm som sträcker sig ut från DirecTV skålen. Inte flytta skålen eller du kan behöva justera justering.

• Anslut en koaxialkabel det andra uttaget på LNB-enheten och sätt sedan tillbaka LNB till satellitantennen DirecTV.

• Kör denna koaxialkabel från skålen till platsen för marken blocket, och sedan klippa kabeln. Använda kopplingsverktyget för att sätta en kontakten på kabeln ordentligt och sedan ansluta den till block i marken.

• Lägga till en annan kontakt i koaxialkabeln och bifoga den till motsatt sida på marken blocket. Kör denna andra kabeln till rummet eller platsen för din andra DirecTV mottagare.

• Skär den koaxiala kabeln lite längre än vad som behövs på platsen för din andra mottagare. Koppla en kontakt till kabeln och Anslut den andra mottagaren med uttaget "Satt IN" tillbaka.

• Anslut mottagaren till TV: n med hjälp av antingen en enda koaxialkabel, eller en uppsättning RCA (röd, vit och gul)-kablar. Använda koaxial uttagen på båda, eller A / V uttagen på mottagaren och A / V IN-uttagen på TV.