mynewspapers.net

Hur du koppla in 3 mottagare på en Dish Network

Hur du koppla in 3 mottagare på en Dish Network


När du använder Dish Network för din TV-program, är det möjligt att ansluta upp till fyra olika TV-apparater till en enda maträtt. Dock för varje TV att styra sin egen visning input måste TV: N ha en ansluten satellitmottagare. Mottagaren berättar parabolantennen vilken station att presentera på skärmen, och i gengäld mottagaren avkodar bilden mottagning, så att du kan titta på programmering på flera TV-apparater.

Instruktioner

• Kontakta Dish Network och be dem att uppgradera tjänsten att omfatta tre mottagare. Du måste ställa in en tid för en servicetekniker att stanna och Justera parabolantennen du för närvarande har. Teknikern installerar tre mottagare transpondrar på parabolantennen. Detta kan du använda tre satellitmottagare. När transpondrarna är på plats, trådar teknikern en coaxil kabel löper från skålen till tre olika platser i ditt hem, varje föra in en signal från skålen.

• Anslut koaxialkabeln kör från satellitantennen till "In"-porten på baksidan av satellitmottagaren Dish Network.

• Plug RCA audio/video kablar till rött, vitt och gult "Video Out" portarna på baksidan av mottagaren. Kontrollera kablarna färg matchar färgen på portarna.

• Anslut den andra änden av kablarna till "Video i" portarna på baksidan av din TV. Slå på TV: n och satellitmottagaren och du kan börja titta på Dish Network programmering.

• Upprepa processen för de andra två satellitmottagare.