mynewspapers.net

Hur du köper grossist skor

Hur du köper grossist skor


Skor kan bli dyrt, speciellt när du vill köpa designmärken. Parti skor är perfekt för någon som inte vill kompromissa stil, men också inte vill spendera en förmögenhet på skor.

Varumärket namn Outlet-butiker

Butiker tenderar att få överlager från butiker och sälja skor till rabatterade priser. Många skoaffärer har denna möjlighet. Ring din favorit märke och tala med kundtjänst om butiker och platser. På många sko märke webbplatser har du möjlighet att söka för butiker och försäljningsställen.

Designer sko lager

Till skillnad från butiker, lagerlokaler sälja olika namn och inte bara en särskild sort. Populära sko lager, DSW, säljer rabatterade och grossist kända varumärken skor från sneakers till höga klackar. Kända varumärke skor och Nordstrom Rack är andra populära lager Skoaffärer.

Partihandel Online Skoaffärer / Knockoff Designer skor

Designmärken skor som Manolo Blahnik och Jimmy Choo är känd för att vara fantastisk, men sanslöst dyrt. Ett par, kan i 2010, gå för ca £650. Online Skoaffärer som gå Jane och AMI Club Wear säljer knock-off designer skor, som kostar mellan £6 till £26. De flesta är runt £13 från och med 2010.