mynewspapers.net

Hur du köper grossist lager

Hur du köper grossist lager


Köpa grossist lager minskar det pris du betalar per artikel och direkt ökar din försäljning vinstmarginaler. Tillverkare webbplatser, online-auktioner och direkt grossistmarknader har gjort en mängd bulkprodukter tillgängliga allmänna offentliga till grossistpriser. Vissa branscher erbjuder endast grossistpriser för företag med nuvarande business licenser och en statlig skatt-ID. Köpa produkter på en rabatt som kommer att sälja för ett bra resultat genom att göra stora beställningar av grossist lager.

Instruktioner

• Ställ in din retailbanking med statliga och federala skatte-ID-nummer och ett företagsnamn. Fyll i formulären vederbörligt grossist tillstånd för ditt tillstånd och Fila tillsammans med avgifter som krävs och obligationer med statens Department of Revenue. Retail tillstånd avgifter kan variera beroende på produkttyp och flera återförsäljning platser.

• Forskning tillgängligheten partihandel marknader, tillverkare grossister, importörer och grossist kataloger för de produkter du vill lager och sälja. Kontakta företagen direkt för att se om de erbjuder grossist program. Vara beredda att ge ditt företagsnamn, skatt ID-nummer och partihandel licens antal innan du får en offert.

• Placera en grossist order med företaget du har valt av faxmaskin, genom ett Internet beställningsformulär eller via telefon. Se till att du förstår kvantiteten av varje artikel som du beställer. Vissa partihandel objekt säljs av partiet eller bruttovikt.

• Ge godtagbar betalningsinformation med beställningen eller en plats för räkningen skickas tillsammans med produkterna. Välj adressetiketter alternativ som fungerar bäst för din situation om flera val tillhandahålls.

• Kontrollera grossist leveransen noga när det kommer vara säker på att produkten mottagits matchar fakturan. Misstag kan ha gjorts när ordern packades för leverans. Kontakta partihandel företaget direkt när du inser att det är ett problem med beställningen.