mynewspapers.net

Hur du köper grossist Designer Jeans

Hur du köper grossist Designer Jeans


Designer jeans är modebranschens svaret på en ålder gammal tråkig gåta. Så många underbara designers göra underbart dyra jeans som endast de rika eller crazy har råd. Här är några steg men för att hjälpa normal person köpa designerjeans grossist. Känner mig som en miljon dollar utan att spendera den.

Instruktioner

• Bestäm vilken designerjeans du är intresserad av att köpa, de kör allt från sju Jeans, sanna religionen och Marc Jacobs. Gör en lista över dina topp fem favorit jeans så du kan ha en idé om vad man ska leta efter innan du börjar handla.

• Besök en boutique eller varuhuset att prova på jeansen du är intresserad eller bläddra jeans du kanske gillar. Prova på olika stilar, färger och passar att se vad som bäst passar din kroppstyp och smak.

• Notera av stil numren på etiketten. Skriv ner stil och färg nummer på etiketten så att du kan veta vad man ska leta efter online eller på grossister.

• Söka på nätet för en katalogiseringen av grossister i ditt område eller i landet i allmänhet. Vara beredd att resa en bit för att få bästa pris på specifika jeansen du vill om du inte kan hitta din storlek och stil föredrar online.

• Ställ in en budget som man kan spendera på ditt designerjeans. Räkna med att betala någonstans från 20% - 80% av detaljhandelspriset, beroende på var du köper din grossist kläder från.

• Söka grossister som köper sina jeans från överlager av små butiker och är särskilt catering till återförsäljare eller boutique ägare, eftersom de har de bästa erbjudandena. Gå till små butiker i ditt område och fråga vem de köper sina jeans från.