mynewspapers.net

Hur du köper en färg spruta

Hur du köper en färg spruta


En färg spruta är ett gemensamt verktyg för yrkesmålare eftersom det ger en snabb, finish jämn. Om du inte är en professionell målare, kan du fortfarande köpa en färg spruta för att använda i ditt hem och få ett professionellt utseende. Du behöver bara köpa rätta för din färg produkt och budget. Genom att ta konto makt, tryck och kostnad, kommer du att kunna begränsa dina alternativ och köpa färg spruta som fungerar bäst för dig.

Instruktioner

• Ange ett belopp du kan spendera på din färg spruta. Din budget påverkar vad du kan köpa, så ange din budget före tid och hitta det bästa alternativet färg spruta som är i din prisklass.

• Besluta om en gas- eller elektrisk färg spruta är bäst för dig. En gasdriven spruta kan användas när ingen elektricitet finns, men avger rök som kan vara obehagligt när du använder inuti. En elektrisk spruta kan vara med sladd eller sladdlös, men kommer att behöva tillgång till elektricitet till debiteras.

• Välja mellan antingen en med sladd eller sladdlös färg spruta om du väljer alternativet elektriska. Sladdlös paint sprutor ofta är dyrare, men ger större rörlighet. Om din budget dikterar en med sladd färg spruta, köpa en förlängningssladd för att göra det mer rörlig.

• Välj den volym som du behöver för din färg spruta att hålla. För mindre projekt, som målning möbler, Välj en färg spruta med en liten paint reservoar av ca 1 quart. Om du målar ett stort rum eller ditt hem exteriör, välja reservoaren största färg du har råd att undvika täta påfyllningar.

• Välja den makt som är bäst för dig och du kommer att göra jobbet. Ju högre makt, desto tyngre färgen kommer att tillämpas. Novis målare bör hålla sig till låg-drivna paint sprutor och applicera flera ljus lager för att undvika DROPP och missöden.

• Välj en färg spruta som har flera olika spray tips, om möjligt. Spray tips ger dig möjlighet att använda din färg spruta för mer än bara ett jobb. Till exempel gör ett mindre spray tips att du kan måla möbel, medan ändra till ett större tips ger dig möjligheten att måla utsidan av ett hus.