mynewspapers.net

Hur du kontrollerar om en dålig strömbrytare

Hur du kontrollerar om en dålig strömbrytare


Effektbrytare fungerar som en mekanisk säkring på panelen huvudsakliga tjänsten som kommer att resa eller avbröt sig själv om det finns en kort eller överbelastning i specifika krets det är kopplad till. Bör en brytare blir felaktiga eller avskurna, de återstående effektbrytare i panelen kommer att fortsätta att fungera. Kontrollera spänningen bidrar till att avgöra om en brytare är felaktig eller obrukbar. Effektbrytare arbeta bort av antingen 110 volt eller 220 volt.

Instruktioner

• Leta upp panelen huvudkretsen i hemmet.

• Kontrollera effektbrytaren i fråga är i läge "on". Om brytaren har utlösts då växeln spaken kommer att vara halvvägs i till och från med en orange-färgade fliken visar i det lilla fönstret på brytaren. Växla till brytaren helt av och sedan tillbaka på att återställa brytaren. Om brytaren resor själv omedelbart backa, sedan brytaren är defekt och behöver bytas ut.

• Ta bort panelen omslaget från rutan huvudkretsen panel. Ta bort skruvarna och ställa in dem och omslaget till sidan skruvmejsel.

• Kontrollera spänningen på 110 volt brytaren. Om brytaren är en enda stolpe, bör sedan det läsa 110 volt AC. Vrid brytaren. Vrid VOM selector ratten till 110v AC. Touch en testet sond till skruven på brytaren, och andra test sonden till neutral bus bar. Behandlingen bör vara noll på VOM. Om du läser någon spänning, brytaren är defekt och behöver bytas ut. Aktivera brytaren. Touch en testet sonden att skruven på brytaren och andra test sonden till neutral bus bar. Behandlingen bör vara 110v. Någon annan spänning behandlingen innebär brytaren är felaktig.

• Kontrollera spänningen på 220v brytaren. Om brytaren är en dubbel pol brytare, bör då det stå 220 volt AC. Vrid brytaren. Aktivera VOM selector ratten till 220v AC. Touch en testet sond till var och en av de två skruvarna till brytaren. VOM bör läsa noll volt. Andra behandlingen anger en felaktig brytare. Aktivera brytaren. Tryck på en testet sond till var och en av de två skruvarna på brytaren. Behandlingen bör denna tid 220v AC. Någon annan spänning behandlingen visar en dålig eller felaktig brytare.

• Byta locket över rutan huvudsakliga brytare panel och sätt i skruvar i varje hål. Dra åt dem ner med skruvmejsel.