mynewspapers.net

Hur du konfigurerar PC spelenheter

Hur du konfigurerar PC spelenheter


Många PC spel är perfekt utformade för att använda tangentbordet och musen som registeransvariga. I synnerhet skytte spel gör stor användning av musen, vilket gör syftar mycket lättare. Vissa typer av spel, som sport och actionspel, spelas dock bättre med en gamepad, vilket för vissa användare känns mer naturligt och normalt gör för mer organisk rörelse.

Instruktioner

• Anslut PC controller till en av dina öppna USB-portar.

• Upptäcka om datorn redan har din controller drivrutiner. Om du har använt din controller framgångsrikt i förflutnan, behöver du förmodligen inte uppdatera drivrutinerna. Om du inte får ett Windows-meddelande som säger att drivrutinerna installerades framgångsrikt, tillgång styrenhet tillverkarens hemsida och ladda ner de senaste drivrutinerna för ditt system.

• Installera och öppna spelet du vill använda registeransvarige för.

• Hitta styrenheten konfigurationsinställningar. I många spel, kan du hitta detta i den huvudsakliga menyn "Alternativ"-fliken eller knappen.

• Visa om controller konfigurationen automatiskt har upptäckt spelenheten PC. Du bör se en illustration av en PC controller och en lista med åtgärder inom spelet. Om du inte hittar något alternativ för PC styrenheter, kanske spelet du valt inte kompatibel med styrenheter.

• Karta controller inställningarna enligt dina önskemål. I de flesta spel hittar du en lista över olika kommandon, som bifogas automatiskt till särskilda knappar meny. Bläddra nedåt i listan och tryck på-knappen på handkontrollen som du vill använda för att utföra kommandot. Till exempel om du vill använda "A"-knappen för att skjuta, rulla ned till funktionen skjuta och tryck på "A" som nu kommer att användas i spelet för att utföra skytte funktioner.

• Avsluta controller konfigurationssidan och börja spela. Om du inte gillar controller konfigurationen du har valt, skulle du kunna komma till samma styrenhet menyn på skärmen i spelet "Paus".