mynewspapers.net

Hur du konfigurerar en USB-port som en följetong

Hur du konfigurerar en USB-port som en följetong


Även enheter som ansluter via seriell eller RS-232, hamnar görs fortfarande, många datortillverkare gör enheter som inte har RS-232 portar. Bärbara datorer, till exempel, har ofta flera USB-portar, men inga seriell port. För att kunna ansluta en enhet som använder en seriell kabel, måste du konvertera en av USB-portarna till en seriell port genom att använda en USB-till-seriell eller USB-till-RS-232, adapter. När du ansluter en USB-till-seriell adapter, måste du konfigurera USB-porten till uppföre sig som en seriell port.

Instruktioner

• Anslut USB-kabeln efter USB till seriell adapter till en öppen USB-port på datorn.

• Sätt som tillhandahölls med adaptern i CD-enheten på datorn. CD-skivan bör starta automatiskt.

• Gå till menyn "Start" om CD-skivan inte startar automatiskt. Välj på menyn "Dator" eller "Min dator" och dubbelklicka på CD-enheten i listan.

• Följ instruktionerna på skärmen set-up att installera drivrutinerna på CD till datorn. Drivrutinerna gör det möjligt för datorn att känna igen USB till seriell adapter.

• Ta bort föraren CD från datorns CD-enhet när drivrutinerna har installerats. USB till seriell adapter nu ska konfigureras och användas som en port för alla externa RS-232 enheter.