mynewspapers.net

Hur du kan förbättra din refraktärperiod

Hur du kan förbättra din refraktärperiod


För män förbättra deras refraktärperiod--hur lång tid det tar att "ladda" efter utlösning--är lagen en fullständig mental övning. När förhållandena är gynnsamma, förs.cykeletapper den eldfasta perioden alldeles. Nyckeln är att mannen måste känna dig bekväm och medveten om sin partners känslor och önskningar att uppnå maximal effektivitet i sovrummet. Sex är mentala inte bara för kvinnor men för män också.

Instruktioner

• Justera ditt mentala perspektiv av kön. Den eldfasta perioden kan hoppas över eller oerhört förkortas när tillräcklig stimulering används. Innan du försöker ändra din eldfasta period, dock mentalt förstå att det är möjligt och inte en produkt av din fantasi.

• Prata med din partner om dina mål. Gör det klart att du vill förkorta din refraktärperiod och njuta av mer tid i lagen av älskog. Be om ytterligare deltagande under denna period eller före det att nå dina mål. Kom ihåg att sex är en mental praxis.

• Aktivt prova olika former av stimulans efter din utlösning att förnya din erektion. Efter du hitta metoden som passar dig bäst, experimentera med din partner till perfekt metod. Bara rätt stimulans för rätt mängd tid och mentala tillstånd kan förkorta en refraktärperiod.