mynewspapers.net

Hur du kan dekorera ett rum med rosa mattanEn färgsättning är en av de första sakerna att tänka på när du dekorera ett rum, eftersom du vill basera många av dina beslut på färgerna du har valt. Rosa är en varm färg som tilltalar många människor, särskilt kvinnor. I en matta, kan rosa ger rummet en mjuk, inbjudande utseende eller en snygg kant, beroende på den specifika nyans som du väljer. Var försiktig, men, som inreder ett rum med en rosa matta kan vara svårare än att inreda ett rum med mer neutrala golv.

Instruktioner

• Måla väggarna en färg som kompletterar den rosa mattan. På en färg ligger en kompletterande färg mittemot färg du använder. För rosa, grön är en kompletterande färg. Du kan också välja en liknande färg, som ligger i anslutning till den färg du använder. Analoga färger för rosa är våldsamma och lila. Stänk av orange kan lägga drama, och om du försöker göra rummet ser mer maskulin, överväga ihopkoppling rosa med mörkt brun eller grå. Vitt är alltid ett säkert val men bäst som en accentfärg.

• Välj möbler som ser bra med rosa mattan. Både svart och mörka bruna möbler, speciellt om det är modern, fungerar bra med rosa. Vita möbler ger ett rum med rosa mattor en mer feminin look.

• Tillbehör rummet med sängkläder, gardiner och tillbehör som passar den som tillbringar mest tid där. Ett barn kanske gillar rosa hjärtan och uppstoppade djur. En tonårsflicka kanske gillar massor av toss kuddar i olika nyanser av grönt, lila och lila. Eller hon kan ta orange tillbehör. Blomstertryck kan tilltala några tonårsflickor, men bara de som gillar en mycket feminin look. Håll tillbehör rena och moderna för dem som skyr froufrou. För ett par, kan ett mörkt brunt täcke med rosa rörsystem titta tilltalande, så skulle ett grått täcke.