mynewspapers.net

Hur du justerar ett speidel twist watch bandSpeidel har tillverkat fashionabla titta på band och bijouterier sedan 1920. Titta på bandet Speidel Twist O Flex är ett töjbart metall expansion band som kan justeras för att ge din klocka en anpassad passform. Justera en Speidel Twist O Flex klocka hemma kan spara tid och pengar jämfört med att ha justeringen av en professionell juvelerare.

Instruktioner

• Se din justering i centrum för titta på bandet. Expandera botten av flexibla titta på bandet för att avslöja de små metall flikarna som håller topshell bitar på plats. Använd spetsen på en optisk storlek flathead skruvmejsel för att räta ut flikarna metal. Observera att Speidel's Twist O Flex band för män har fyra metall flikar medan damerna band har endast två. Sträcka bandet igen för att tillåta den frånkopplade topshell bit att släppa. Reservera bit när du är redo att sätta ihop bandet.

• Räkna antalet länkar som du vill ta bort från titta på bandet och sedan upprepa steg 1 för att ta bort motsvarande topshell lappa. Till exempel om du bort tre band länkar, skulle du räkna två topshell bitar över och ta bort den tredje topshell bit.

• Använd den optiska och medelstora flathead skruvmejsel att böja ned flikarna på kanterna av länkar mellan de två bort topshell. Tryck på länkarna med flikarna tillplattad i den riktning som anges med pilar på baksidan av titta på bandet för att ta bort dem från bandet.

• Ta bort löst metall krampa i slutet av den av bandet halvor; avsätta krampa. Justera exponerade ändarna av watch band och Skjut tillbaka dem tillsammans. Sätt tillbaka bort metall krampa med en nål näsa pincett. Böj upp fliken tillplattad i utkanten av bandet att hålla krampa lappa på plats.

• Byt ut den reserverade topshell bit över det exponerade området av titta på bandet. Expandera titta på bandet tills topshell lappa placerar sig själv. Böja sig ner flikarna metall att hålla den topshell pusselbiten på plats.