mynewspapers.net

Hur du justerar en mekanisk klocka rörelse

Hur du justerar en mekanisk klocka rörelse


Om du vill justera en mekanisk klocka innebär att öka noggrannheten i klockans rörelser. En klocka består av många delar som gör att klockan att flytta och skildrar exakt tid. Vissa klockor bara får felaktiga av ca 20 eller 30 sekunder, men under loppet av veckor, denna felaktighet orsakar problem i sin beräkning av tid eftersom det är så felaktiga. Du kan justera ratten i en mekanisk klocka med hjälp av en skruvmejsel.

Instruktioner

• Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna i klockan fallet. Skruvarna ligger runt den yttre kanten på undersidan av urtavlan.

• Lokalisera regulator skruven, som är en skruv med en V-formad hållare och en uppsättning av hash märken på balans plattan. Balans plattan är märkt med ett "+" tecken på ena sidan och ett "-" logga på andra sidan.

• Vrid skruven mot antingen plus eller minus riktningar för att lägga till eller dra av tid. När du slår skruven mot minustecknet, det förkortar och komprimerar våren i titta; Medan vända det mot det positivt tecknet, släpper våren.

• Ersätta klockdisplay och infoga skruvarna. Dra åt skruvarna med en skruvmejsel.