mynewspapers.net

Hur du installerar gummimatta eller rulla golvGummigolv finns i gym, garage, vårdinrättningar och en mängd andra anläggningar. Dessa golv är erkända för deras hållbarhet, styrka och lågt underhållsbehov. Medan "flytande" kakel versioner används ibland, de flesta installatörer välja limmade ner mattan eller rulla applikationer att öka golvets livslängd och stabilitet.

Instruktioner

• Dammsug golvet för att ta bort all smuts, damm och skräp. Jämna ut golvet med ett floor nivelleringscylinderns förening som behövs, med hjälp av en murslev fylla dips eller områden med låg i undergolvet. Låt golvet torka helt.

• Mäta längden på golvet och överföra denna mätning till din gummigolv. Använd en vass mattkniv för att skära gummit så det är ungefär 1 tum längre än golvet. Upprepa denna process för att minska den återstående golven för att täcka hela golvet.

• Flytta gummigolv till rummet där du planerar att installera den. Trimma ändarna på varje rad som behövs för att passa längden på rummet. Slå varje avsnitt när det har trimmats för att passa.

• Sprida fukt-cured uretan lim över undergolvet, med en v-form murslev. Lägg på bara tillräckligt tejp för att täcka en rad med gummigolv i taget.

• Rulla gummi över limmet, noga med för att hålla ytan av gummit ren. Omedelbart rulla en 45,4 kg. ordet berg över varje avsnitt för att avlägsna luftbubblor och se till att materialet följs ordentligt undergolvet.

• Upprepa stegen 4 och 5 som du arbeta dig över rummet. Hålla varje rad av material butted tätt samman och rensa bort alla överflödigt lim från ytan av gummit omedelbart, med en ren, fuktig svamp.