mynewspapers.net

Hur du installerar ett badkar bräddavlopp?

Hur du installerar ett badkar bräddavlopp?


Ett badkar bräddavlopp är en viktig del av ditt badkar VVS. Dessa fixturer förhindra, som namnet antyder, badkar svämmar över. Översvämningen består av en enkel rör det avslutar överst i badkaret. En platta täcker i slutet av röret. När vattnet i badkaret når nivån av plattan, i stället för att spilla över sidan, det rinner ut i spillområdet. Installera ett badkar bräddavlopp på ett badkar inte redan utrustad med en kunde spara pengar i dyra vattenskador.

Instruktioner

• Öppna upp panelen badkar tillgång. Detta finns mestadels i nyare hem, ligger på den yttre väggen i där badkaret är installerat. Om du inte hittar en lucka, skär man ut på väggen. Använd ett måttband för att ta bredd och höjd av badkaret. Använd dessa siffror för att spåra en disposition på väggen bakom badkaret. Klipp ut dispositionen med ett nyckelhål såg eller sticksåg.

• Utnyttja ett badkar avlopp för att ta bort badkar avloppet fläns. Dessa verktyg passar i avloppet och låses på plats. Använda en skiftnyckel eller hylsnyckel att förstå den fyrkantiga änden av nyckeln, och vrid moturs för att ta bort.

• Lossa kopplingen ansluter Badkar avlopp till avloppet stacken på panelen tillgång. Använd en rörtång för att vrida röret, om det behövs.

• Montera nya badkar drain pipe, t-koppling och spill röret tillsammans för att ge dig en grov passform. Placera enheten på plats på badkaret och kontrollera om en lämplig passform. Skär några rör som behövs till storlek med en bågfil. Fila ner ojämna kanter med en fil.

• Tillämpa rörgänga förening i avloppet stacken. Installera den t-anslutningen och dra åt. Tillämpa rörgänga förening på gängorna på badkaret spill och avlopp rören. Sätt in dem i t-anslutningen. Om du använder slip-gemensamma anslutningar på PVC, dra åt dem precis tillräckligt för att hålla alla rören på plats, sedan infoga t-anslutningen i avloppet stacken.

• Stick silikon täta i den täta pistolen. Trimma bort slutet. Applicera silikon täta på kanterna av avlopp öppning i botten på badkaret. Placera försiktigt gummitätningen på plats. Applicera ytterligare ett lager av silikon täta till toppen av brickan. Infoga flänsen så att det slinker igenom brickan och i avloppet öppningen. Dra åt flänsen genom att vrida den medurs.

• Montera gummibrickan så hålen linje med hålen på overflow plattan. Håll overflow plattan på plats mot öppningen i sidan av badkaret. Infoga overflow skruvarna och dra åt.