mynewspapers.net

Hur du infogar en plats i Excel 2007Nu ersatt av senare versioner, är Excel 2007 en tidigare inkarnation av Microsofts kalkylprogram och del av Microsoft Office 2007-sviten. Många människor fortfarande använda Excel 2007, en av anledningarna är att det infördes i Microsoft Office Fluent-gränssnittet, gemensamt med andra Microsoft Office 2007-sviten program.

Instruktioner

• Kör Excel 2007. Klicka på en cell. Klicka på "Infoga" i verktygsfältet med flikar, även känd som i menyfliksområdet. Klicka på ikonen "Hyperlänk".

• Navigera till din filikonen. Klicka på knappen "Nuvarande mapp" om du vet att du vill leta upp filen finns i mappen du för närvarande arbetar i. Alternativt kan du klicka på knappen "Besökta sidor" då den "adress:" pilen. Ett tredje alternativ är att klicka på knappen "Senaste filer" om du har nyligen arbetat med filen. Ett fjärde alternativ är att klicka på den "titta i:" pilen. Klicka på filikonen när du hitta den. Klicka på OK.

• OBS filen platsen adressen träder i den markerade cellen. Om du vill ändra texten genom att högerklicka på cellen och klicka på "Redigera hyperlänk...." Ange den text som krävs i den "Text som ska visas:" låda. Klicka på OK. Observera att cellinnehållet ändras till den text du just angav. Men hyperlänken bevarar filens plats och kommer fortfarande att fungera.

• Spara filen att bevara din hyperlänk.