mynewspapers.net

Hur du infogar en näsa stud

Hur du infogar en näsa stud


Näsa piercingar är extremt populärt, särskilt bland kvinnor under trettio. Om du har en näsa stud, då du förmodligen infoga och ta bort den regelbundet eftersom många arbetsplatser och skolor inte anser dem vara lämpliga tillbehör för en professionell miljö. Dock om du infogar din näsa stud felaktigt, kör du en allvarlig risk för infektion som kunde vända den diskret gnistan till en blodig, rinnande, svullna röra. Se till att du infogar din näsa stud ordentligt för att undvika denna stora hälso- och kosmetiska problem.

Instruktioner

• Tvätta händerna med tvål och varmt vatten. Dina händer är täckta med bakterier, och även om din näsa piercingen är helt läkt, bakterier kan fortfarande få åtkomst till insidan av kroppen genom den. Se till att du tvättar händerna omedelbart före du sätter stud.

• Rengör näsan stud med tvättsprit. Även om du bär din näsa stud i en liten påse, bör du alltid rengöra den rätt innan du sätter in den. Detta kommer lektion dina chanser att smitta din piercing.

• Placera slutet av ringen över piercing i näsan. Håll den bollen eller glittrig sten, inte genom stav stud. Detta håller staven sterilt tills den är på plats.

• Skjut stuteriet i näsan. Om det är en tight passform, kan du behöva rotera det långsamt som det bilder i. Om du har riktiga problem, sedan använda tummen på den hand som inte håller stud för att hålla den yttre kanten av din näsa fortfarande samtidigt som du driver stuteriet.

• Säker på baksidan av stud. De flesta dubbar kommer med en platta av plast eller metall som förhindrar att stud glida ur näsan. Skjut detta på baksidan av din näsa stud att hålla det på plats. När du är klar, bör du inte kunna känna på baksidan av stuteriet alls om inte du sticka fingret i näsan. Inte nypa näsan mellan bollen och baksidan av stud, utan snarare bara trycka det på säkert nog att det kommer inte falla av.