mynewspapers.net

Hur du infogar en bild i ett HTML-mail i PHP

Hur du infogar en bild i ett HTML-mail i PHP


PHP är ett kraftfullt programmeringsspråk som oftast används för Internet-applikationer. Dess popularitet beror på dess effektiv metod för att integrera med HTML i samma fil. Språket ger alla funktioner som behövs för att köra de flesta webbplatser, inklusive möjligheten skicka e-post direkt från ett PHP-skript. E-post kan formateras som oformaterad text, eller berikad med komplex HTML och grafik. Infoga en bild i ett HTML-e-post är möjligt med hjälp av en enda PHP funktion. Någon med erfarenhet av programmering kan enkelt utföra denna uppgift.

Instruktioner

• Öppna en PHP-fil. Börja med en befintlig fil eller skapa en ny. Använd din favorit texteditor. Alla programmeringsspråk skrivs i standard text utan ytterligare formatering, så Windows anteckningar är en enkel och gratis alternativ för att redigera PHP-filen.

• Skapa start- och slutdatum segmenten av PHP-kod. Börjar filen med "<? php"och slutar med"? >". Alla ytterligare kod infogas mellan dessa två rader.

• Skapa en variabel definition som innehåller kroppen av e-innehåll. Eftersom e-post kommer att formateras i HTML, blir innehållet i variabeln HTML-kod. Börja definitionen med ett dollartecken, följt av namnet på variabeln och likhetstecken. Till exempel "$email =" (Citat ingår inte i den faktiska programkod).

• Skriver du ett dubbelt citattecken börja e-kroppen.

• Skriv e-innehåll. Använda HTML-formatering Taggar som "< b >" "< i >," "< p >" och några andra Taggar du önskar för din e-post.

• Infoga en bild i HTML-e-post med hjälp av "< img >" tag. Exempelvis om du har en bild på en URL, skriver "< img src="URL/image.gif "/ >' (apostrof undantagna från faktiska programkod). Ersätta den verkliga adressen platshållaren "URL" i det här exemplet.

• Skriver du ett dubbelt citattecken till slut variabel definitionen, följt av ett semikolon att avsluta det PHP programmering linje.

• Skapa en PHP "mail ()" sats att bearbeta e-innehåll. Typ "mail ("följt av e-postadressen för att skicka meddelandet, kommatecken, ämnesraden i meddelandet, en annan kommatecken och variabelnamnet du definierade tidigare med innehållet i meddelandet. Avslutas med en högerparentes och semikolon. PHP e-postmeddelandet skapas nu med en HTML-bild.