mynewspapers.net

Hur du infogar en bild graph eller Microsoft Office-dokument i en Access-databasIbland en enkel databas som innehåller oformaterad text eller statistiken räcker inte att berätta hela historien. Microsoft Access databas management programvara kan du lägga till Microsoft Office-dokument och grafik till databas bord så att användare kan öppna filen och få en bredare bild. Om du vill infoga en bild diagram eller ett Office-dokument i databasen, lägga till ett bilagefält i tabellen och sedan använda programmets fastsättning verktyget infoga filen.

Instruktioner

Lägga till fält för bifogade filer

• Öppna din Microsoft Access databastabell och klicka sedan på alternativet "Datablad" i menyn Visa.

• Välj knappen "Klickar du på Lägg till" i kolumnen tabellrubriken och klicka sedan på alternativet "Attachment". En bifogad fil ikon visas i fältets rubrikrad.

• Klicka på fliken "Arkiv" och välj "Spara" att lagra databasen med fältet bilaga.

Bifoga dokument eller en bild filen

• Dubbelklicka på fältet bilaga i tabellen för att öppna bilagor dialogfönstret. Du måste Visa databas dokumentet i "Datablad" läge att se fältet bilaga.

• Klicka på "Lägg till" knappen för att öppna fönstret Choose File dialogrutan. Välj "Slå i" hitta Office dokument eller en bild-filen som innehåller diagrammet som du vill koppla till databasposten.

• Markera och markera filen och klicka sedan på knappen "Öppna". Upprepa proceduren för varje dokument eller en bild-fil som du vill lägga till.