mynewspapers.net

Hur du hittar prisvärda Juicy Couture kläder

Hur du hittar prisvärda Juicy Couture kläder


Juicy Couture är en kalifornisk klädmärke med en stark ungdom marknaden efter i Storbritannien. Diskret, casual stilen är tillsammans med exklusiva priser. Det är dock möjligt att hitta rabatter på de flesta av varumärkets samling, som inkluderar handväskor, skor och smycken tillsammans med deras varumärke velour träningsoveraller. Inta en strategisk hållning till shopping och lär dig att fynda de varumärke erbjuds till otroliga priser.

Instruktioner

• Kolla in den officiella hemsidan Juicy Couture. Leta efter meddelanden av försäljningen. Du kan handla online eller besök huvudbutik i Londons Regent Street. E-butiken för information om försäljning perioder och om det finns ingen information om rabatter hittar du på webbplatsen.

• Besök en butik nära dig som har en Juicy Couture koncession. Utanför London lager ett antal av de större varuhusen varumärket. Kontakta den huvudsakliga butiken i London för en lista över återförsäljare nära dig. Fråga på koncessionen om försäljning perioder. Komma till försäljning så snart det börjar för bästa chansen att få den produkt du vill ha.

• Kontrollera online shop Asos. Denna butik är specialiserad på Ungdom marknaden modemärken och har en mängd rabatterade produkter. Titta i avsnittet Juicy Couture för försäljningsartiklar. Asos har pågående försäljning året om, så att regelbundet kontrollera webbplatsen är det bästa sättet att hitta ett fynd. (Se resurser)

• Använd en UK-baserade "erbjudanden" webbplats, till exempel Hot UK Deals eller Wowcher, och kolla kategorin mode. Konsumenterna anmäla webbplatsen om erbjudanden från butiker runt om i landet. Registrera dig för medlemskap webbplatsen och du kan skicka en begäran för information om Juicy Couture erbjuder. Du kan också hämta en app till antingen en iPhone eller Android-telefon så att du kan söka och få aviseringar på språng.

• Bläddra eBay för Juicy Couture produkter. Ha en lista över rekommenderade detaljhandelspriset för Juicy Couture produkterna du vill ha och jämför detta med det erbjudna priset. Tänk på att en hel del kopior av de översta varumärkena erbjuds som den äkta varan på eBay. Om priset är mycket låg, då finns det en god chans att det är en bluff.

• Undvik många webbplatser med Juicy Couture i namn, bortsett från den officiella webbplatsen, uppenbarligen. Många av dessa platser visas övertygande "officiella" och vissa verkar även vara brittiskt, när de faktiskt företräder asiatiska företag som tillverkar Juicy Couture repliker. Priserna är lockande, men det finns ingen garanti att du får den färg och storlek du beställt, även om du är glad att köpa replika objekt.