mynewspapers.net

Hur du hittar namnet på en person som bor på en viss adress

Hur du hittar namnet på en person som bor på en viss adress


Även om det är enkelt att se någon upp veta deras namn men inte deras adress, är motsatsen ännu enklare. Om du vet någon adress så har du ett fast sätt att kontakta dem, som kan användas för att hitta annan information om dem. Att hitta namnet på en person som bor på en viss adress är en enkel process, som kan ske utan särskild teknik eller utrustning. Om adressen är i samma stad, stat eller ens land som du bor i kommer att påverka de metoder du använder.

Instruktioner

• Hitta där adressen är med hjälp av Google Maps. Detta kan göras genom att ange postnummer i Google Maps. Du kan också ange ditt eget postnummer, som kommer att berätta avstånd och riktningar från ditt hus till adressen. Om det är nära, kan du gå till hus i person, som kommer att vara metoden som är mest sannolikt att producera ett resultat. Knacka på dörren och presentera dig själv, eller kontrollera namnet på postlådan.

• Skicka ett brev till huset, om du inte vill gå dit personligen. Lösa brev "Till vilka det kan oro." Vara säker på att skriva brevet till undvika det kastas bort som skräppost. Ange ditt företag i brevet och inkludera en avsändaradress eller kontaktuppgifter.

• Använd en omvänd adress lookup webbplats kan du hitta personen, om de inte tillbaka brevet. Webbplatser som de gula sidorna online kan du att människor via adressen. Klicka på den "hitta en Person med adress" länken, ange adressen och gula sidorna ger dig ett namn.

• Försök att ange adressen till huset i en sökmotor. Med ökningen av webbplatser som LinkedIn och sociala nätverk webbplatser, kan människor mer och mer hittas på Internet. Genom att söka adressen i Google, kan du hitta ett namn, som kommer att lösa din fråga eller ge dig värdefull information.

• Anlita en privatdetektiv. En privatdetektiv kommer att enkelt kunna hitta ett namn som en adress, även om denna metod kommer att vara dyra och förmodligen extremt invasiv för den berörda personen.

• Kontakta polisen som kommer att kunna hitta namnet på den person som bor på adressen. Beroende på din anledning till att vilja namnet, polisen kan eller inte kan dela information med dig.