mynewspapers.net

Hur du hittar min avlidne far herrelösa tillgångar

Hur du hittar min avlidne far herrelösa tillgångar


Varje stat kräver herrelösa tillgångar att överlämnas till en statlig fond för förvaltningen. Herrelösa tillgångar inkluderar bankkonton med ingen aktivitet, gällde outlösta försäkring kontroller, borgen, safety deposit box innehållet och pensioner. Du kan söka tillstånd innehas outtagna fonden konton för att identifiera eventuella tillgångar i din fars namn. Staten kommer att vända över tillgångar till dödsboet efter en avliden person.

Instruktioner

• Webbplatsen för saknas pengar. Saknas pengar är en webbplats som skapats av den nationella föreningen för outtagna Property administratörer och mer än 40 statliga och regionala regeringarna. Webbplatsen ger tillgång till information om outtagna kapitalförvaltning fonder i USA och Kanada, och är den enda platsen i sitt slag som officiellt godkänts av de deltagande regeringarna.

• Ange din fars namn i sökfälten. Ange en förkortning med tvåsiffrigt stat för att söka en enda stat, eller ange "ZZ" att söka alla stater och provinser ingår i databasen.

• Klicka på länken bredvid alla poster som dyker upp under din fars namn, och följ instruktionerna för att lämna in ett anspråk för tillgångarna. Varje stat använder olika förfaranden och former för att identifiera legitima arvingar och hämta herrelösa tillgångar. Se till att följa instruktionerna noga och ge alla begärda dokumentationen, för att undvika förseningar.

• Kontrollera listan över stater som ger information till saknas pengar. Om din far kan ha haft tillgångar i en stat som inte ingår i databasen saknas pengar, kontakta den statens herrelösa tillgångar office direkt för att fråga om alla konton i din fars namn. Saknade pengar webbplatsen innehåller kontaktinformation för herrelösa tillgångar kontor i alla stater.