mynewspapers.net

Hur du hittar kod för symfoniska TV-apparater

Hur du hittar kod för symfoniska TV-apparater


Precis som med andra elektroniska märken, det finns en mängd olika apparater symfoniska TV-på marknaden. För att använda olika fjärrkontroller med en av dessa symfoniska TV-apparater, måste du först programmera fjärrkontrollen till denna TV. Eftersom olika symfoniska TV-apparater har olika koder, kan du behöva söka för att hitta rätt för din TV. Många webbplatser lista koder för dessa uppsättningar, och dessa koder gör att du kan använda fjärrkontrollen för att styra den symfoniska TV.

Instruktioner

• Gå till sidan "Vanliga frågor" på webbplatsen för symfoniska. En textruta längst ned på denna sida, skriv uttrycket "TV" och klicka på "Sök". Koder för symfonisk (och andra TV-apparater) kommer att visas i den första rutan under "Sök".

• Leta efter symfoniska Fjärrkoder på "Fixya." Denna webbplats har länkar som innehåller koder för flera olika symfoniska TV-apparater. Klicka på en av de listade länkar att läsa dessa koder.

• Hitta symfoniska TV Fjärrkoder på webbplatsen Parkwon. Denna webbplats listar flera olika koder för symfoniska TV-apparater samt massor av andra TV-märken. TV-märken visas i alfabetisk ordning, så scrolla ner tills du kommer till "Symfonisk" listor.

• Leta upp symfoniska TV remote koder från BobVila.com. Precis som med den tidigare hemsidan innehåller denna hemsida symfoniska TV-koder samt koder för många andra populära TV-märken. Koderna som listas i alfabetisk ordning, så du kommer att behöva scrolla ner för att hitta de symfoniska koderna.