mynewspapers.net

Hur du hittar första-födelsedag kläder

Hur du hittar första-födelsedag kläder


Ett barns första födelsedag firar en monumental hyllning--ett firande som särskilt speciell för föräldrar, i slutet av deras första år uppfödnings den nya bebisen. Första-födelsedag baby kläder bör vara så speciell som firandet, bekväma och lätta att sätta på och ta av. Tror inte för mycket om det. Att hitta den perfekta outfiten för första-födelsedag är enkelt, eftersom barn ser bedårande i nästan allt de bär.

Instruktioner

• Få barnets längd och vikt mätningar för att avgöra den perfekta storleken för hennes första födelsedag outfit. Barnens kläder du hittar i butikerna kan säga att det är för en 1-åring, men alla barn är olika.

• Leta efter kläder objekt med nummer 1 på dem. Sök på Internet och klädbutiker. T-shirts, tröjor, klänningar och ett stycke kläder har någon gång nummer 1 sydda på framsidan. Dessa artiklar är bedårande första-födelsedag kläder för både pojkar och flickor. De firar det första året av barnets liv och tjäna som minnessaker för kommande år.

• Välj klänningar eller kjol för små flickor. Den första födelsedagen är en speciell fest dressier kläder passar födelsedag flickans parti än casual shorts eller byxor. Tutus, spetsar, sommarklänningar och princess klänningar gör små flickor känna mig speciell och söt, speciellt när dekorerad med blommor, band, rosetter och gnistrar. Välj ett särskilt magisk klänning för en liten flickas första-årsfest.

• Bläddra "kort-overaller" och "long-overaller"--ett stycke outfits att införliva skjorta och shorts eller skjorta och byxor för 1-åriga pojkar. De begränsar inte pojkens rörelse och är lätt att sätta och ta av. Välj ett kort-all eller lång-all av din födelsedag pojkes favorit karaktär eller färg.

• Utforma en monogram outfit. Vackert utformade monogram kan vara sydd på varje bit av kläder att fira barnets första födelsedag. Detta är perfekt alternativ om du redan har en särskild outfit för barnet och vill att outfit specificeras till händelsen födelsedag. Skriv barnets namn i skrivstil eller skriva ut i teckensnittet du väljer. Du kan också välja att ha endast initialer inskrivna eller en hel fras. Om du planerar att ha outfit monogram, måste du beställa arbete med gott om tid innan dagen för partiet.