mynewspapers.net

Hur du hittar ett jobb för 14-åriga pojkar

Hur du hittar ett jobb för 14-åriga pojkar


Om du är en 14-årig pojke, är chanserna finns många gånger där du önskar att du hade dina egna pengar att köpa vad du vill. Arbetar deltid eller under sommaren är det perfekta sättet att tjäna lite extra pengar gör sysslor eller aktiviteter som du tycker. Arbeta på egen hand kommer att lära dig ansvar och redovisningsskyldighet, men viktigast av allt, du kommer att vara din egen chef. Många framgångsrika företagsledare, däribland Richard Branson, grundare av Virgin Airlines, började arbeta för sig själva som tonåringar. Ofta behöver du inte leta längre än ditt eget grannskap att hitta rätt jobb.

Instruktioner

• Skapa en lista över de aktiviteter du är bra på eller njuta av. Till exempel, om du excellerar i skolan i ett visst ämne, inkludera som på listan. Tänk de uppgifterna du redan göra hemma, som tvätta bilar, klippa gräsmattor, ta hand om sällskapsdjur--detta är alla potentiella affärsidéer.

• Ta hänsyn till dina grannar som potentiella kunder. Ser på din lista, skriva namnen på grannar som har ett behov av någon av de tjänster som du kan erbjuda. Om en av dina objekt briljera på matte, och det finns en hel del yngre barn i ditt grannskap, kan en matematik handledning verksamhet vara en perfekt passform. Om många av dina grannar har dyra, lyxbilar, och du vet hur man hand-tvätta en bil, en bil tvätt och beskriver business passar din "marknad".

• Skapa en prissättning lista. Vara en framgångsrik tonåring business ägare, måste du ta ut ett rimligt pris och ange ett värde för dina kunder. Om du väljer att starta en biltvätt verksamhet, Tänk på vad kan skilja er från en typisk biltvätt. Många människor som arbetar under veckan kanske inte vill ta bilen till en biltvätt på sin dag, så har en tjänst som kommer till dem är ett värde. Beroende på var du bor, en typisk handtvätt serviceavgifter mellan £9 och £16 för utvändig tvätt och dammsuga. Om du uppskattar att du kan tvätta en bil och torka den i två timmar, är £13 rimligt pris för tjänsten. Det är samma kostnad till grannen, men han behöver inte lämna huset.

• Skapa en marknadsplan för ditt företag. Du måste låta din grannar vet om dina tjänster. Det bästa sättet att låta dina grannar vet vad du har att erbjuda är att skapa ett reklamblad som beskriver ditt företag. Om du har beslutat att starta ett yard underhåll företag, till exempel, kan du skapa ett etikettblad som pris och även innehålla bilder av din äga inhängnad gård med före och efter bilder att visa upp dina förmågor. Ge ut flyers till dina grannar personligen, och alltid komma ihåg att vara artig och professionell. Inkludera din kontaktinformation, och låt dina grannar vet din tillgänglighet.