mynewspapers.net

Hur du hittar en Transponder

Hur du hittar en Transponder


Människor ta bort transpondern från knapparna att limma dem på undersidan av rattstången så att bilen att starta utan att ha en transponder nyckel. Transponder nycklar är dyrt. Viktiga ersättningspriser är astronomiska att segla detta, de ska ta bort transpondern, limma den nära tändningen och sedan använda en vanlig nyckel. Transpondrar tas också bort om du vill aktivera en fjärrkontroll förrätt installeras. Samma teori gäller, utom för ibland ägaren kommer att sätta transpondern under skalet omslaget till rattstången nära tändningen så det inte kommer att upptäckas. Transpondern är en liten radio frekvens sändare i din bilnyckel som är lätt att hitta om du vet var du ska leta.

Instruktioner

• Transpondern har en 30-siffrig alfanumerisk kod som är specifikt anpassad till mottagaren i bilens tändning. När den placeras i tändningen, sänder transpondern i tändningslåset en signal till transpondern som svarar med rätt kod. Tändningen då skickar en signal till bilens dator att det är OK att starta bilen och låta bränslepumpen att börja arbeta. Hitta din transponder tar dig knappt under en minut. Först, ta din transponder nyckel i ena handen och paret tång i den andra. Förstå chefen för nyckeln där nyckelns bladet möter huvudet av nyckeln och börja vicka den fram och tillbaka.

• Klipp ut ovansidan av nyckeln chef med din exakt-O kniv och bända den öppna något med den flathead skruvmejsel. Inuti bör du se ett litet vitt hölje.

• Ta bort vita höljet från viktiga huvudet. Inuti höljet bör vara transpondern i ett litet glasrör.

• Att segla detta problem helt, nästa gång du köper en bil be om fyra till sex kopior av nyckeln. Två för ett värdeskåp, en för bilen och en ett bekvämt gömd plats i bilen. Återförsäljare skulle inte tidigare ge extra nycklar eftersom de vill de stora summor pengar de kan debitera för byte nycklar. Men i dagens ekonomi, de flesta är villiga att ge dig något att göra försäljningen och nycklarna kostar dem bara några tior.