mynewspapers.net

Hur du hittar en telefonkiosk

Hur du hittar en telefonkiosk


Om du behöver göra ett samtal eller spåra flera, hittar du en telefonkiosk online. Det finns många online-databaser som innehåller platserna och nummer för att betala telefoner över hela landet och vissa har uppgifter för andra länder.

Instruktioner

• Kolla in The telefonautomat Project. Denna webbplats började som ett skämt men har vuxit till en stor databas av omkring 500.000 telefonautomater över hela USA. Du kan söka efter ett telefonnummer och, om antalet är i databasen, det kommer att lista adress, ort och postnummer på telefonen. Du kan söka efter ort och få en lista över alla telefonautomater, tillsammans med deras adress och postnummer. Men om du skriver i stadens namn, som San Francisco, kan du hitta en telefon på en bar som heter "San Francisco salongen" som är faktiskt i Chicago. Bästa med denna webbplats är det är gratis.

• Försök katalogen telefonautomat. Bästa med denna webbplats är att den har telefonautomater från flera länder, däribland Förenta staterna, Kanada, Tyskland och Storbritannien. Det är också gratis. Det finns dock inga nummer sökfunktionen på denna webbplats. Detta innebär att det är bra för att hitta en telefon i ett visst land eller stad, men om du behöver spåra ett telefonnummer, är det kört.

• Gå till offentliga People Finder. Denna tjänst har en funktion där du kan söka efter en telefonkiosk av sitt telefonnummer. På den positiva sidan har den största sökbara databasen av dessa tre alternativ, så det är troligt att få resultat. Avgiften för denna tjänst är dock från och med 2010, £57. För att köpa tjänsten, gå till webbplatsen och tryck på "Order." Du måste ange ett telefonnummer och klicka på "Sök". Webbplatsen kommer att söka sin databas och brukar komma med en plats i en till tre dagar. Platsen för telefonen kommer att tillhandahållas via e-post.