mynewspapers.net

Hur du hittar en Person av senast kända adress

Hur du hittar en Person av senast kända adress


Bara 50 år sedan, om någon flyttat bort utan att lämna en ny adress, kan det vara omöjligt att hitta dem igen. Lyckligtvis, med tillkomsten av Internet, människor är mycket lättare att flytta än de en gång var. Om en vän eller granne din flyttat och allt du behöver är deras namn och tidigare adress, är det fullt möjligt att spåra dem och även att hitta sin nya adress.

Instruktioner

• Kräver postmaster området där personen senast var bosatt. Detta är en person som är ansvarig för postkontor för en viss region, och dessa arbetstagare tenderar att ha tillgång till mer information än vanliga postkontor anställda. Om personen som lämnade en mail forwarding adress, kanske postmaster kunna ge det till dig. I avsnittet resurser för USPS postmaster finder-information.

• Om personen har begärt att deras adress för vidarebefordran hållas privata, postmaster kommer inte kunna ge dig sin nya adress och du kommer att behöva prova ett vita sidor webbplats. Peoplefinders.com är en nationell vita sidor webbplats som söker offentliga register. Du kan ange den sista adressen som du har och se om en nyare adress finns.

• Prova en sökmotor. Det är fullt möjligt att en sökning av personens namn eller senast kända adress kunde vända upp en aktuell e-postadress eller kanske hans arbetsplats information. Du kan sedan använda denna information för att ringa eller e-post och fråga personen som för sin nya adress.

• Kontrollera din sociala nätverkssajter. Om du är vän med personen på ett socialt nätverkande webbplats, kolla in deras profilsida. Ofta, har människor sina adresser listad. Eller, om du inte vill att personen att veta du är ute efter deras adress, du kan försöka be en av deras vänner på platsen för deras mest aktuella adress.