mynewspapers.net

Hur du hanterar minne på en Android-telefon

Hur du hanterar minne på en Android-telefon


Brist på minnesutrymme på din Android mobiltelefon kan orsaka långsammare prestanda, ta emot meddelanden och en brist på utrymme för att köra program och spel. Hantera minnet på telefonen håller den igång smidigt och bör också bättre organisera din telefon så att du får den bästa användningen av den.

Instruktioner

• Kontrollera det minnesutrymme som används på telefonen. Klicka på "Program" och sedan "Inställningar" och sedan "SD-kort och telefon lagring." Detta kommer att bekräfta mängden minne som används.

• Maximera minnesutrymme genom att rensa lagring på telefonen regelbundet. Ta bort oönskade text- och bildmeddelanden och rensa webbläsarens cache, cookies och historia. Bort dina samtalsloggar och flytta bilder och videofiler som du vill behålla till din PC eller en annan lagringsenhet.

• Hantera dina program att spara minne. Du kan kontrollera hur mycket minne programmen använder på telefonen genom att klicka på "Inställningar", "Program" och sedan "kör tjänster." För att avinstallera program som du inte längre använda eller använder för mycket minne, avinstallera via skärmen "Hantera program".

• Ta bort program cache samt några apps kommer att skapa ett stort antal tillfälliga filer. Klicka på "Program" i telefonens inställningar, välja en individuell ansökan och klicka på "Rensa data" ta bort filerna.