mynewspapers.net

Hur du gör din period gå snabbare

Hur du gör din period gå snabbare


Få kvinnor njuta av att få deras period varje månad. Med sådana obehagliga biverkningar som uppkördhet, kramper och trötthet är det inte konstigt att kvinnor önskar för kortare perioder. En period längd varierar från kvinna till kvinna. Vissa kvinnor kan bara menstruera för en dag, medan andra kanske upplever 8-dagars perioder. Det är svårt att ändra längden på din naturliga cykel, finns det några saker du kan göra för att hjälpa din period går snabbare.

Instruktioner

• Tillämpa en värmedyna på ditt bäcken. Värme vidgar dina blodkärl, vilket uppmuntrar blod flyta snabbare.

• Blöt i en badtunna av vatten. Värmen kommer att uppmuntra utvidgning, vilket ökar blodflödet från din livmoder. Tänk på att ditt flöde kan vara tyngre på grund av dilation; Det bör emellertid leda på en kortare menstruation.

• Motion. Eftersom övningen hjälpmedel i omlopp, kan det hjälpa för att uppmuntra menstruationscykeln. Sikta på minst 30 minuter motion dagligen. Motion har också visat sig lindra menstruella kramp smärta.

• Dricka massor av vatten och andra klara vätskor. Vatten hjälper till att spola bort gifter som kan störa menstruation. Målet är att dricka mer vatten än vanligt under din period.

• Undvik salt mat. Överskjutande natrium kan leda till retention, därmed försämras din menstruation symtom.

• Överväga preventivmedel medicin. De hormoner som används i p-piller ofta lätta och förkorta kvinnors menstruation cykler. Kvinnor som tidigare hade åtta dagars cykler tycker till exempel att de har två eller tre dagars perioder en gång på preventivmedel medicin. Fråga din läkare om detta är en hållbar lösning för dig.

• Prata med din läkare om menstruation extraktion. Denna medicinska teknik innebär sugning blod från livmodern på den första dagen av mensen. Menstruella extraktion är oftast används av idrottare eller andra som har en viktig anledning till förkorta deras period. Det rekommenderas inte att användas regelbundet för att påskynda menstruation.