mynewspapers.net

Hur du gör din egen te partyhattarVäsentligen i en tebjudning inkluderar te, snacks och tea partyhattar. En tea party är inte riktigt komplett utan en hatt. Oavsett om du fest med vänner eller barn, lägga en bra mössa till kul av händelsen. Detta är inte tid att vara dämpad med din hatt-making. Tea parterna är den perfekta platsen för en hatt vätskande extravagans och utsmyckningar. Stråhattar kan vanligtvis hittas på de flesta båtar butiker för ett billigt pris.

Instruktioner

• Välj ett band eller boa som du vill använda för att gå i mitten av din hatt. Mät upp tillräckligt många band eller boa gå runt hatten och ha lite extra längd för en båge. Klippa band eller boa och binda det hårt i en båge runt mitten av hatten.

• Värm limpistolen och använda några droppar av lim för att säkra baksidan av band eller boa till hatten. Limma ändarna av blommor på hatten där du tror att de ser bäst ut. Lägg till fjädrar stoppade i och limmade på menyfliksområdet.

• Lägga till andra dekorationer, att säkra dem med varmt lim tills utseendet på din hatt behagar dig. Låt hatten till torrt över natten.