mynewspapers.net

Hur du gör din egen spannmål locket

Hur du gör din egen spannmål locket


Nästan varje kök har omslag på brödrosten, mixer och andra liten apparat som måste vara kvar i öppnad på mätarna. Alla är vana att se rutan spannmål på bordet väntar frukost ätare för att konvergera. Men du kan också ha ett fint omslag för rutan spannmål som matchar resten av kök inredning. Du kan enkelt förvandla enkelt bomullstyg till en attraktiv täcker för ditt flingpaket. All spannmål lådor är inte samma storlek, så mät familjens favorit typ eller göra överdrag i flera storlekar.

Instruktioner

• Skär två bitar av tyg som är 12 1/2 inches lång med 8 1/2 inches bred. Klipp en remsa av tyg som är 33 1/2 inches lång och 4 inches bred. Om din box är större eller mindre än dessa dimensioner passar, göra nödvändiga justeringar. Du kan också göra dessa med två tyg bordstabletter i stället för en 1/2 gården av tyg. Om du väljer det alternativet, Observera att du behöver även matchande tyg att göra mitt band.

• Lägger ena änden av 33 1/2-inch remsor av tyg även med kanten på en 12 1/2-tum rektangel. Kontrollera den mönster sidan 12 1/2-tums rektangelns av tyg är uppåt och den mönster sidan av 33 1/2-inch remsor av tyg är vänd nedåt. Detta garanterar att när du invertera avslutade täcka högra ut, alla bitar har mönster sidan av tyget på utsidan.

• Låg två stycken tillsammans kanten till kanten och sy remsor av tyg till en av de rektangulära bitarna på tre sidor, lämnar botten öppen. Underlätta remsan för att passa på de övre hörnen av att göra en liten tuck i remsa av tyg i hörnen som du sy det.

• Sy andra kanten av remsan av andra 33 1/2-tums rektangel tyg. Igen, låg rektangel mönster sidan medan remsan förblir mönster sidan ner.

• Vrid locket höger sida. Sy en 1/4-tums fåll runt öppen nedre kant. Du kan också lägga till en rad raka stygn över sömmarna på utsidan.