mynewspapers.net

Hur du gör din egen reklamaffischer

Hur du gör din egen reklamaffischer


Affischer är ett effektivt sätt att främja och marknadsföra allt från filmer till speciella evenemang. En väl utformad affisch kommer att väcka uppmärksamhet på produkter, tjänster eller evenemang och ge dig den kund svaren du behöver vara en framgång. Här är några riktlinjer som du kan använda för att hjälpa dig att göra en reklam affisch för din egen speciella evenemang eller produkt som kommer att locka konsumenternas intresse och ge dig kunder.

Instruktioner

• Tänka på layout. Vilken storlek blir din affisch? Den standard affischstorlek är 27 x 41 inches. Detta bör vara tillräckligt för att passa dina behov, men på grund av kostnaden för utskrift affischer av denna storlek, kan du gå mindre och konsolidera din layout.

• Fokusera ditt meddelande. Du har ett expansivt område att arbeta med när du utformar en affisch. Tendensen kan vara att springa wild och förlorar fokus för vad du vill säga. Centrerar föremål för din affisch och göra den beskrivande titel eller text stora. Arbeta relaterad information runt centrerade motivet. Om till exempel du är reklam för sommarläger, namnet på lägret skulle vara centrerad och gjorde visuellt tilltalande. Du vill inkludera läger aktiviteter, läger datum, kostnader och anmälningsinformation runt namnet av sommarläger.

• Använd grafik göra din affisch ämne tilltalande. Om du gör reklam för en restaurang, bilder på några av rätterna på menyn kommer inte bara vässa aptit, de kommer att snabbt få över den viktiga information du vill förmedla. Vacker grafik kommer också att hålla konsumenternas uppmärksamhet längre.

• Besluta om du vill skapa din affisch för hand eller med hjälp av datorprogram. Eftersom detta är en reklam poster, kommer du förmodligen vill använda en dator för att uppnå ett professionellt utseende. Bara försöka göra din affisch för hand om du är konstnärligt benägna. Datorprogram som Adobe Illustrator, InDesign eller Photoshop ger dig en komplett uppsättning verktyg för design måste du skapa iögonfallande text och grafik.

• Du kan välja att hand-skapa din affisch om allt du behöver är en enda affisch. Om du väljer att Visa hand-designade affischen, Tänk på att spraya det med en tydlig fixativ som kommer att hålla det från att vara suddig. Du kan köpa fixativ på någon hobby affär. Ett annat alternativ skulle vara att ta den till en skrivare och har det laminerade. En professionell skrivare kan täcka ditt hela affischen med ett tunt lager av plast Laminat som skyddar ditt arbete. En skrivare måste också tryckutrustning att återge din affisch digitalt för dig. Affischer som gjort för hand kan vara unik reklam verktyg, men mass producera görs bättre på en dator.

• Undvik att använda en kant på din reklam affisch. Gränser tar upp för mycket värdefullt utrymme och se sin plats på något så stort som en affisch. Det kommer att bättre tillgodose dina behov genom att välja lämplig grafik för att få fram ditt budskap.

• Spara din affisch på en skiva och ta filen till en professionell skrivare. Adobe PDF är det bästa filformatet som alla skrivare har förmågan att arbeta med denna fil. Titta i telefonboken för en lokal skrivare eller hitta en online som är specialiserad på Affischutskrift och kommer att erbjuda en rabatt på kvantitet. Fråga om en speciell skyddande beläggning och tyngre lager affisch styrelse att ge din reklam affisch en längre livslängd.