mynewspapers.net

Hur du gör din egen party tält

Hur du gör din egen party tält


Ett vackert tak tält lägger charm och en touch av magi till part. Det sträcker sig ett välkomnande till gästerna samtidigt som en skuggig skydd från solen eller ett skyddshölje för ett lätt regn. Ett tyg kapell tält lägger även till vackra gården och huset utsidan, vilket skapar en avkopplande, festlig atmosfär. Alla saker som behövs för en festlig kapell finns på DIY centra och Tygaffärer. Genom att spendera lite tid och efter kommer att några enkla steg kan du skapa en billig, men förtrollande kapell tält dina gäster älska.

Instruktioner

• Stansa hål i varje hörn av en vit super king size ark, med verktyget genomföring. Detta är kapell tält upp. Standard super konungen ark dimensioner i genomsnitt 183 cm × 198 cm (72 i × 78 i). Bifoga en genomföring i varje hörn hål. En genomföring är en ring som placeras i ett hål i ett tyg som gör att ett rep eller en sladd till vara gängade genom utan att riva tyget.

• Mäta upp måtten på kung storlek ark i området avsedda trädkronorna utanför. Ange fyra stora dekorativa eller terrakotta krukor i det avsedda, vart på ett hörnläge. Fyll varje pott med sand eller jord, med en spade. Sjunk ett 2,5 cm (1 tum) diameter, 3 m (10 fot) lång vit PVC pipe stabilt i varje kruka, genom att vrida och trycka fast med händerna.

• Skjut varje hörn trädkronorna genomföring över motsvarande hörn PVC pole toppen. Knyt en vit klädstreck avslut runt varje Polen omedelbart under trädkronorna genomföring. Sexton fot av klädstreck sladd behövs för var och en av fyra stolpar. Dra i sladden kopplade till Polen ut från övre hörnet plats i 45 graders vinkel tills det är tätt. Säkra sladden till marken, med hjälp av en plast insats och en hammare. Klipp av överflödigt sladden. Upprepa denna process för varje av de återstående tre stolpar. Detta håller trädkronorna spända och håller tältet från doppning i mitten. Mer än en person normalt behövs för att utföra detta steg.

• Linda varje pol, från potten för att kapellet, med vit duk eller en HINNAKTIG tyg som tulle, crepe, organdie eller Taft. Wrap varje sladd som sträcker sig från polackerna med samma fint tyg från marken till det pole överst. Inslagning binder med rep gör dem synliga och mindre sannolikt att vara snubblade över. Skapa en stor standard rosett, med samma filmy tyg och knyta den till Polen, ovanför binda med rep, där stolpen möter trädkronorna. Detta lägger en dekorativ, pricken som visuellt ansluter trädkronorna med polackerna.