mynewspapers.net

Hur du gör din egen parfym Kit för barn

Hur du gör din egen parfym Kit för barn


Vuxen parfymer är för starkt doftande för att bäras av tweens och tonåringar. En utmärkt lösning på detta problem är att hjälpa ditt barn att göra sin egen parfym kit. Satsen innehåller ingredienser som krävs för ditt barn att skapa en doft som hon vill bära. Hemgjord parfym kan också vara det enda alternativet för ett barn som är känsliga för att lagra parfym.

Instruktioner

• Hitta en kartong att hålla artiklar för din parfym kit. Lådan måste vara stor nog att rymma mer än ett dussin baby mat burkar.

• Tvätta och torka mellan 12 och 20 baby mat burkar. Varje burk kommer att hålla en ingrediens som du måste göra din egen parfym. Burkarna måste ha lock som passar ordentligt.

• Välj en eller flera bas ingredienser att lägga till din kit. Bas ingredienser inkluderar jojobaolja, mandelolja eller vegetabilisk olja. Lägga varje bas ingredienser i sin egen burk. Fyll varje burk, ta sedan en permanent spritpenna och klibbig etikett att markera varje burk. Placera dessa basoljor i ditt kit.

• Välja flera eteriska oljor för att ge din parfym en behaglig doft. Var och en bör gå i sin egen baby mat burk. Eteriska oljor är lavendel, ros, Ylang Ylang, jasmin, sandelträ och kanel. När du etiketterar burken, lägga till den i kit.

• Lägga till några E-vitamin kapslar eller vissa vaniljextrakt i ditt kit. Detta är två alternativ för ett fixativ. Fixeringsvätskan håller din hemlagade parfym från går dåligt.

• Skriv ut instruktioner för din parfym kit. Anvisningarna kommer att fungera som en påminnelse om hur mycket av varje objekt för att lägga till för att göra en parfym. Ta 88,7 ml. för base (jojobaolja, mandelolja eller vegetabilisk olja). Tillsätt 35 droppar din favorit eterisk olja eller en kombination av 35 droppar med två eller tre av dina favorit eteriska oljor. Tillsätt 8 droppar fixativ och sedan ett par droppar av vitamin E. skaka parfym att kombinera ingredienserna, sedan lagra i en mörk plats i minst två veckor. Ju längre parfym lagras, desto starkare blir doften.