mynewspapers.net

Hur du gör din egen överföring karbonpapper

Hur du gör din egen överföring karbonpapper


Karbonpapper överföring är en typ av specialpapper som gör att du kan överföra bilder eller teckningar från ett papper till en annan. Det används också i formulär för att göra dubbletter av samma form, såsom tre delar där varje blad är en annan färg. Du kan köpa denna typ av papper på nästan alla kontor leverans butik, eller du kan göra din egen hemma. De flesta människor förknippar specialpapper med en svart substans, men du kan också skapa karbonpapper överföring med vitt istället.

Instruktioner

• Blanda ihop en del pigment och två delar terpentin. Justera mängden pigment så när du blandar de två ämnena, får du ett flytande ämne.

• Rita eller skriva på ett pergament ritpapper med en penna eller träkol. Glättat papper är ett genomskinligt papper du kan köpa lokala hantverk och konst butiker.

• Slå på pergament papper över så sidan med skriva eller rita är nedåt. Placera den ovanpå pappret där du vill överföra informationen.

• Använd en pensel för att applicera ett tunt lager av pigment och terpentin blandningen på baksidan av vellum ritpapper. Måla bara det område där skrift eller ritning är att överföra den från pergament papper till det andra bladet.