mynewspapers.net

Hur du gör din egen naturliga tvätt tvättmedel pulver

Hur du gör din egen naturliga tvätt tvättmedel pulver


Effektiva tvättmedel är viktigt att få kläder rent med en fräsch doft. De flesta kommersiella tvättmedel uppnå dessa mål, men innehåller kemikalier som inte är miljövänligt eller orsaka hudirritation. Ett billigt och lika-effektiva alternativ är att göra din egen naturliga tvätt powderder. Skapa ditt eget tvättmedel kan du styra de kemikalier som utsätts för din familj genom tvättmedel, medan jämväl sparing miljön av skadliga kemikalier.

InstruktionerHäll 1600g (8 koppar) bakning eller tvätt soda i en stor plastbehållare. Båda fungerar lika bra, men bakpulver producerar mindre skummande normalt förknippas med tvål och tvättmedel.Lägga till 6 koppar av borax pulver och 1200g (4 dl) riven Fels Naptha tvål i bakning eller tvätt soda.

Hur du gör din egen naturliga tvätt tvättmedel pulver


Duggregn 25ml (1 1/2 tsk) av väldoftande eterisk olja över de torra ingredienserna. Använd en behaglig doft som du skulle njuta av att lukta på din tvätt. Lavendel, vanilj och citrus dofter är potentiella exempel.Rör ner de torra ingredienserna och eterisk olja med en träslev tills väl blandat.Placera en 25g (1/8-cup) mäta scoop i plast behållare och försegla det med en åtsittande lock för att förhindra att fukt från klumpar tvättmedel. Använda 25g (1/8 kopp) rengöringsmedel för varje normalstor massa tvätt.