mynewspapers.net

Hur du gör din egen Jedi Avatar

Hur du gör din egen Jedi Avatar


Ordet "avatar" har några betydelser, men när det kommer till datorer, en avatar är en bild eller grafik som används för att representera en datoranvändare. Sociala nätverk webbplatser som Twitter, Facebook och MySpace samt program för snabbmeddelanden, chattrum och även datorspel använda avatarer för att företräda dig som medlem på deras hemsida eller som en spelare i spelet. Om du är mycket i Star Wars och vill skapa en Jedi avatar för dig själv, är gör så enkelt och gratis.

Instruktioner

• Besök en av dina favorit sökmotor webbplatser och Sök efter en Jedi bild som du vill använda för din avatar. Google, Yahoo och Bing (se resurser) är alla exempel på sökmotorer på Internet.

• Högerklicka på bilden du valt för din avatar och klicka på "Spara bild som..." i menyn som visas.

• Spara bilden till en mapp i din dator som du kan komma ihåg. Ett bra ställe att lagra bilder är i mappen "Bilder". Klicka på "Spara" när du har valt mappen till slut bilden sparas.

• Gå till den webbplats där du vill använda Jedi avatar och logga in på ditt konto. När du är inloggad, klicka på profil redigeringsalternativen ladda upp bilden till din profil.

• Klicka på knappen "Ladda upp", bläddra igenom filerna i din dator för Jedi bilden du sparat tidigare, klickar på bildfilen och slutligen klicka på "Öppna" för att ladda upp bilden till webbplatsens servrar.

• Klicka på alternativ för att ändra "avatar" eller "profilbild" och välj sedan den Jedi bilden som din avatar eller profil bild. Nu har du en Jedi avatar och du behöver inte betala för det, eller använda någon särskild programvara för att skapa den.