mynewspapers.net

Hur du gör din egen gratis ord rusning

Hur du gör din egen gratis ord rusning


Hjälpa eleverna att förbättra behandlingen, ordförråd och stavning färdigheter genom att skapa ett ord rusning. Ord klättrar virrvarr märker av nyckelord. Genom att arrangera om bokstäverna, identifiera studenter det rätta ordet. Stavning och ordförråd ordlistor bli en rolig utmaning när presenteras i form av ett ord rusning. Ett antal källor på nätet kan du skapa dina egna anpassade ord klättrar gratis.

Instruktioner

• Göra en grundläggande, utskrivbara ord rusning på TeAch-Nik hemsida. Denna online-lärare resurs har en gratis word scramble skapare som tillåter dig att skapa en enkel ord rusning. Den producerar både sidan word scramble och en separat svar nyckel sida.

• Skapa ett ord rusning med instruktioner på The Teacher's Corner hemsida. Deras ord rusning Maker innehåller möjligheten att lägga till egna instruktioner till din rusning, Välj mellan flera teckensnitt och möjlighet att ändra formatmallen fall av orden i din lista. Du kan välja om du vill generera en svar nyckel sida för din rusning.

• Webbplatsen för bepansrade pingvin att göra ett ord rusning med olika formateringsalternativ inklusive färgen på texten, färgen på bakgrunden och teckensnitt. Med detta ord rusning skapare, rusning visas online och eleverna kan gå in och kontrollera resultat på sidan. Du kan också skapa en PDF-version av ord rusning för utskrift. Denna webbsida gör alla pussel allmänt tillgängliga för två månader.