mynewspapers.net

Hur du gör din egen Cowboy och Indian Fancy Dress kostym

Hur du gör din egen Cowboy och Indian Fancy Dress kostym


MASKERADDRÄKT cowboy och Indian dräkter består vanligtvis av många krusiduller och utsmyckningar att göra kostymer attraktiv och även sexig. Ett populärt val för en cowboy-tema fancy dress kostym är saloon girl. För en Indian är indiska prinsessan en ensemble som kan vara både fantasi och flirtig. Antingen kostym kan göras med några inköp från en lokala hantverk eller vintage butik i kombination med många objekt som redan finns i ditt hem.

Instruktioner

• Välj en kalv längd klänning i en skimrande tyger, som satin, som central för kostym.

• Skära en tunn, triangel form av framsidan av dräkt, kjol med peka av triangeln slå ungefär halvvägs upp bärarens ben. För noggrannhet, har bäraren prova klänningen på och markera kjolen med tyg markör där du vill klippa ut avsnittet.

• Limma med ett tyg lim eller sy en fjäderboa längs fållen av klänning kjol och att linje trekantiga-formade utskuren.

• Klipp och klistra eller sy en annan fjäderboa till linje halsringningen av klänningen. Boa bör omringa bärarens nacken, lining halsringningen från framsidan till baksidan.

• Pin en stor fjäder på framsidan av ditt hår. Bära ett par nätstrumpor med högklackade stövlar och ett par armbåge längd handskar att slutföra ensemblen.

• Skär ett hål tillräckligt stort för att passa ditt huvud genom stängda högst upp i en brun eller brun örngott. Välj ett längre örngott än standarden, som en för en kropp kudde.

• Slå örngott inifrån och ut och dra den över huvudet. Markera på Örngott med tyg markör där dina axlar hit. Rita på Örngott med ett tyg markör att ange där halsen och remmar bör falla. Rita en älskling halsen på Örngott med tjocka remmar ansluter framsidan till baksidan.

• Klipp ut hål för armarna och klipp bort resten av materialet som bildar urringning och remmar baserat på dina markeringar. Vända de örngott höger sidan ut och prova igen. Anteckna eventuella ytterligare korrigeringar som måste göras och ta bort örngott. Klipp bort mer material som behövs.

• Mäta midjan av bäraren som omkretsen av öppen botten av örngott. Lägga till 6 tum i midjan mätning och klipp ut en 2-tums bred remsa från brun filt materialet. Detta är ett bälte att knyta runt midjan bärare utanför klänningen. Klipp en 6-tums remsa av filt att matcha mätningarna av de örngott omkretsen också. Förvandla remsan till Frans genom att göra 5-tums lång nedskärningar i utkant en halv tum ifrån varandra för längden på materialet. Limma uncut kanten av fringe remsan längs fållen på botten av de örngott klänningen.

• Spåra älskling halsen klänning på en annan bit av brun filt. Flytta halsringningen av klänningen 6 inches under första dragna linjen av filt och spåra det igen. Anslut de två raderna med en horisontell linje på varje sida och klipp ut formen. Förvandla remsan till Frans genom att klippa 5-tums långa remsor in i tyget en halv tum en del. Limma uncut kanten längst upp i halsen så marginella faller över byst område. Fästa en fjäder i bärarens hår och bära ett par vanliga bruna sandaler att slutföra indisk prinsessa ensemblen.