mynewspapers.net

Hur du gold leaf ditt namn till en läder bok?

Hur du gold leaf ditt namn till en läder bok?


Guld i dess blad eller mycket tunn plåt form kan tillämpas på de flesta ytor och läder. Bladguld appliceras över en viss typ av klister kallat dimensionering. Detta lim ger en yta för bladet att fästa. Bokstäver eller lägga till ett namn i en befintlig läder bok kan enklast ske om läder ytan kan läggas platt stämpling av bokstäver. Det kan åstadkommas på ryggen av en läder bok utan stämpling om personen förgyllning läder boken har tillräcklig behärskning av brev carving på läder.

Instruktioner

• Rengör omslaget till boken läder för att ta bort damm, smuts, skräp eller oljor. Identifiera det område där du vill lägga till namnet i locket och använda en rak kant och målartejp för att skapa en rak linje som botten av bokstäverna kommer att beröra. Om du tänker brev i flera rader kan du behöva upprepa proceduren flera gånger. Markera början kanten av din första bokstaven med tejp som är vinkelrät mot bokstäver bandet.

• Montera de brev stämplar du behöver för ditt namn. Tejpa en bit av liknande läder skrot till ditt arbetsbord och tejpa fast den av för att spegla din bok. Praktiken stämpla bokstäver i din läder prov med hjälp av stämplar och en läder mallet. Detta hjälper dig i brev avstånd, hur många bokstäver ryms på en rad och hur man håller ditt brev raka. Din färdiga produkten ser bäst om stämplarna är rak, jämn och lika djup.

• Stämpla din bokomslag när du är säker på att du vet hur man arbetar med frimärken. Om du stämpling ryggraden måste stödja lädret genom att placera trä eller metall mellan läder och boken underskrifter. Om din bok är bräcklig kan du behöva ryggraden arbete utförs av en professionell bok reparation företag.

• Färga de stämplade områdena så att färgen går till veck. Använda en 1/8-tums artist borste för att hålla färgen som bara rör stämpling. Färgen kommer att lägga till visuella djup i de stämplade veck och förbättra hur bokstäver ser ut när du är klar. Låt färgen fyra timmar för att torka helt.

• Gäller en antik under finish stämplade bokstäver med en 1/8-tums artist borste. Denna finish ska bara målas till läder-områdena där bladguld kommer att tillämpas. Möjligt under målgång åtta timmar för att torka helt.

• Färg guld storlek skrivelser där du vill lägga till i bladguld. Att storleken blir klibbig (ungefär en timme efter applicering) Detta kan du använda blad för ytterligare ca 20 till 30 minuter innan storleken torkar helt.

• Skär guld blad bladen med en smörkniv. Plocka upp bladet med fyrkantiga lutad pincett och glida bladet ner över dimensionering. Bladguld är mycket ömtålig så det är mer som vägledande bladet genom luften än att placera den. När det når den storlek som det kommer att hålla fast. Tryck in bladet i bokstäver med en stel 1/8-till 1/4-tums styva artist borste. Du kan också använda cheesecloth att blot och lätt borsta på bladet.

• Rengör bort alla herrelösa bitar av guld blad med en tops. Gnugga guld för att jämna ut med en mjuk trasa. Måla bokstäver med antik finish. Tillåta finish torka helt (över natten) och tillämpa en klar lack finish för att skydda ytor och guld. Tillåt 8 till 24 timmar för Lacket att torka helt.