mynewspapers.net

Hur du förnyar en utgångna pass

Hur du förnyar en utgångna pass


Passen måste förnyas vart tionde år, så om det har gått en tid sedan du har använt din, kolla utgångsdatumet. Processen för pass förnyelse är mycket enklare nu än tidigare--en lång väntan på posten inte krävs. Ett giltigt pass krävs att återvända till USA från alla andra länder, inklusive Mexiko och Kanada, så det är klokt att hålla passet uppdaterad så du kan vara redo att resa någon gång tillfälle ges.

Instruktioner

• Hitta ditt gamla pass. Du måste returnera din gamla bok med din ansökan om förnyelse. Om du är rädd att del med ditt gamla pass av sentimentala skäl, oroa dig inte. Din gamla bok returneras med din nya via mail.

• Ha ett nytt passfoto tas. Du behöver två kopior av ett passfoto att skicka med din ansökan. Passfoton finns på många ställen och brukar kosta mindre än £6. Om du är medlem i AAA, de flesta kontor ger pass Foto service, och om inte, även drugstore kedjorna som CVS erbjuda passport fototjänster.

• Gå till webbplatsen för US State Department och hämta programmet pass förnyelse. Fylla ut helt och bestäm om du bara vill en passport bok eller både en bok och ett pass kort. Kortet är värdefullt om du reser till Kanada, Mexiko eller Bahamas, så du kan ta som i stället för hela boken i dessa länder. När du bestämmer dig, form kommer att berätta den avgift som krävs för att köpa de objekt du vill.

• Skriva en check eller köpa en postanvisning för den rätta summan. Om du skriver en personlig check, måste check ha namnet på passport sökanden på det som rätt adressinformation. Om ditt namn inte är på det aktuella kontot, kan en postanvisning vara ett säkrare alternativ. Från och med 2010 är passport årsavgiften £48 för bara ett pass häfte eller £61 om du vill ha en broschyr och pass ID-kort. Det finns en extra avgift för påskynda ditt passport önskemål, så om du behöver det snabbt, kostar det extra.

• Få den redo för e-post. I ett kuvert, manila, sätta ditt gamla pass, din ifylld ansökan, din check eller postanvisning och din passfoton. Varje pass måste ha sina egna kuvert, så om du vill förnya pass för hela din familj, behöver du ett separat kuvert för varje person i din familj. Den korrekta adressen för utskick är på ansökningen om förlängning.